Продължението на „Х-Мен” разби боксофиса в САЩ

„Х-Мен:Първата вълна" е филмът, който оглави американския боксофис през тази седмица. За първата си седмица по кината „Първата вълна" успя да натрупа 55,1 млн. долара. В поредната част на комиксовата екранизация режисьорът Матю Вон представя предисторията на познатите събития от „Х-мен". Тук се разказва как в началото на 60-те, по време на Студента война бъдещите врагове Магнито и Мистик са просто приятелите Ерик и Чарлс (в ролите Джеймс Макавой и Майкъл Фасбендер).

На второ място в боксофиса тази седмица се нарежда „Поредният ергенски запой". За втората си поредна седмица по кината филмът успя да спечели 31,3 млн. долара. Във втората част на филма отново се завръща компанията от ергени - Брадли Купър, Зак Галифанакис, Ед Хелмс, Джъстин Барта, Джейми Чънг. Този път групата си организира алкохолна екскурзия до Банкок.

Бронзът се пада отново на продължение - анимацията „Кунг Фу панда 2". Това е втората седмица, в която филмът върви по кината. В топ 5 отново остава „Карибски пирати: в непознати води" като това е третата седмица на филма по кината. „Шаферки" пък остава на пето място за четвърта поредна седмица с приход от 12 млн.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини