Горещите филми на лято 2011

Летният сезон е един от най-силните за киноиндустрията. В следващите три месеца на голям екран ще се появят някои от най-очакваните заглавия за годината. Подбрахме пет заглавия, които със сигурност си заслужават да се видят:

"Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2". Въпреки че първата част на последната история за Хари Потър определено беше най-скучната за цялата поредица, очакванията са последният филм все пак да си струва чакането. В него Хари, Рон и Хармаяни ще се изправят в епична битка с тъмната магия и Волдемор. Какъв ще бъде изходът от този финален двубой, ще разберат всички дългогодишни почитатели на младия магьосник, които не са чели книгата.

"Трансформърс 3". Поредната част на фантастиката се завръща с ударна доза екшън. На екран отново ще се подвизава Шая Лебьоф, но този път не в компанията на Мегън Фокс, а на бившия модел на Victoria`s Secret - Роузи Хънтингтън-Уайтли. И този път ще станем свидетели на сблъсък между Аутоботи и Десептикони, които са предвождани съответно от Оптимус Прайм и Шокуейв.

"Палавата класна". Колко лоша може да бъде една учителка? Камерън Диас смята да даде отговор на този въпрос в комедията "Палавата класна". В нея актрисата играе вечно пияна и надрусана преподавателка, чиято единствена цел в живота е да се омъжи. Любопитно е да се отбележи, че в лентата й партнира бившият й приятел Джъстин Тимбърлейк.

"Мечо Пух". Лятото няма как да мине без анимация. В кината този път очакваме една от любимите детски класики – "Мечо Пух". Създателите са се погрижили лентата да не използва модерна компютърна графика, а да представя една типична визия за по-старите филми на Дисни. Решението им вероятно се базира на факта, че това е първата екранизация на приключенията за мечока от четири десетилетия насам.

"Последен изход 5". Почитателите на ужаси също могат да бъдат спокойни. Една от класиките в жанра ще представи поредната си част в края на лятото. В "Последен изход 5" смъртта ще преследва оцелелите от срутване на мост, при това под режисурата на Стивън Куейл.

Сред останалите заслужаващи внимание заглавия това лято са: "Супер 8", "Карибски пирати: В непознати води", "Дървото на живота", "Смърфовете", "По приятелски".

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини