Пластичен хирург обезобрази Алисия

Според запознати Алисия често се възползва от услугите на д-р Енчев, по-известен като „Благодаря ви, д-р Енчев”

Алисия е поредната жертва на пластичната хирургия! От няколко дни потресаващи снимки на фолк дивата обикалят нета, а феновете й са в потрес от гледката. Изпълнителката на „Иска ли ти се” гостува на Росен Петров в „Нека говорят” и шашна с обезобразена визия. Поредната пластика очевидно си е казала думата. Но кой е хирургът, причинил това на Алисия?

Според запознати Алисия често се възползва от услугите на д-р Енчев, по-известен като „Благодаря ви, д-р Енчев”. Самият той бе споменал пред светска медия, че певицата тайно коригира несъвършенства при него. Възможно е обаче точно този път Алисия да е прибегнала до услугите на самозванец, който я е окепазил.

Увличането на певицата датира от няколко години. Още докато беше с футболиста Валери Божинов, Алисия си коригира бюста и заяви, че няма да спре дотук.

„Според мен пластичната хирургия е нещо съвсем нормално и няма нищо лошо една жена да се възползва, стига това да е в рамките на допустимото и да е направено професионално”, заяви тогава чалга изпълнителката. Едва ли е подозирала, че един ден ще се отрече от думите си.

След като коригира нослето си и опъна бръчиците, Алисия продължи с експериментите. Тя вече няколко пъти издува устни, като последният дойде в повече дори на най-заклетите й фенове. „Сякаш избива комплекси, затова че мъжът й я заряза заради по-красива жена”, коментират в нета.

Гостуването й миналата неделя при Росен Петров обаче тотално затвърдим мнението, че пластичният хирург на Алисия й има зъб. Освен огромните устни, които певицата отваря видимо трудно, тя бе опънала й бръчки. Корекциите обаче са направени крайно непрофесионално, защото при всяка мимика, лицето й се сбръчкваше като на кученце, порода шар пей, отбелязват модни гурута.

Източник: razkritia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини