Диета според кръвната група

Лятото е сезонът на диетите. Изобилието от пресни и здравословни продукти, както и повечето свободно време за спорт са идеални, за да промените вредните си хранителни навици и да се отървете от излишните килограми натрупани през зимата.  Оказа се че квърната група също може да ни подскаже кой хранителен режим е най-подходящ за нас.

Ако във вашите вени тече кръв от група „А” най-ефикасната диета за вас е вегетарианската. Вие трябва да наблегнете на соевите протеини, органичните плодове и зеленчуци и варивата като фасул и леща.

Родените с кръв от група „В”  се отличават с бърз метаболизъм и рядко им се налага да се лишават от нещо в името на добрата фигура. Най-добрата диета за вас включва нискомаслени млечни продукти и месо. Вие сте по-склонни за напълняване от житни и царевични продукти.

АВ се смята за модерната кръвна група. Ако вие сте от нея трябва да избягвате пилешкото, телешкото и свинското месо. Морските дарове и млечните продукти са най-подходящи за вашия хранителен режим.  Освен това ще трябва да заложите на активен спорт, ако искате да постигнете целта си.

Представителите на нулевата кръвна група рядко се нуждаят от диета . Без проблеми могат да се наслаждават на месо, млечни продукти  и риба. Все пак, за да поддържате форма избягвайте варивата и белия хляб, и спортувайте редовно.




Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини