Мишо Кашидов вече е на 6. Третият курс от лечението му в Израел - успешен

Съвсем наскоро Мишо и майка му Светла се завърнаха от поредния курс на лечение в израеска клиника.

Снимка: Фейсбук

Преди дни, точно на празника на Божията майка - 15 август, Мишо Кашидов, който успя да обедини асеновгдачани в общата кауза да се пребори той със своето заболяване, навърши 6 г.  В началото на месеца малкият голям мъж се завърна от Израел след третия курс на лечение. "Резултатите от направените изследвания са положителни, а лекарите намират голяма промяна и намалиха дозата на препарата. Нашата борба продължава, надяваме се и с ваша помощ, и след 6 месеца да имаме по-големи успехи! Благодарим ви за помощта и подкрепата, че сте с нас!". Това гласи съобщението на майката Светла Кашидова, която неизменно е до сина си и заедно с него се бори за неговото оздравяване.

Михаил Кашидов е с детска церебрална парализа. Може да помогнете за по-нататъшното му лечение с изпращане на SMS с текст DMS MISHO на номер 17 777 (1,20 лв. с ДДС) или на дарителската сметка в "ПроКредит Банк" IBAN BG25 PRCB 9230 1032 0907 11 (в лева), Михаил Иванов Кашидов.

Ежемесечно Светла Кашидова се отчита пред обществеността за получените SMS-и. През юли те са били 112, през юни 125, а през май 86.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини