Драгомир Стойнев: Проблемите на Меричлери не трябва да се решават на парче

Кандидатът за депутат от "Коалиция за България" Драгомир Стойнев посети Меричлери

Малките общини са със затихващи функции, тежките социални проблеми, липсата на перспектива и битовата престъпност са бичът, който прогони мнозина, а останалите живеят в страх и напрежение заяви на среща с жителите на Меричлери Драгомир Стойнев.

Държавата е абдикирала от решаването на проблемите, не става дума само за липса на средства, но и за отказ въобще да се започне работа по тях.

Пред жителите на Меричлери той представи пакета от социални мерки и предложения за икономически и данъчни реформи на Коалиция за България. Заедно с него бяха и представителите на Димитровград в листата и председателя на Общинския съвет на БСП Димитър Петров.

Проблемът на Меричлери – замърсената вода бе основния въпрос, който вълнуваше хората. Според Драгомир Стойнев изходът е в изграждането на пречиствателна станция. „Първо трябва воля този проблем да се реши, подходът да го тушираме на парче не е правилен.”, заяви Стойнев.

В Меричлери той посети и местната музейна сбирка. Районът е богат на археологически находки и читалището започва работа по проект за дигитализация на находките.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини