10 снимки, които ще ви накарат да се усъмните във физичните закони

Съществува набор от прости правила във вселената. Е, може би не толкова прости, но с времето сме свикнали с тях: когато един предмет е подхвърлен, той пада надолу, нищо не е по-бързо от скоростта на светлината и т.н. Запознати сте с по-важните.

От време на време обаче се натъкваме на нещо, което изглежда противоречи на тези правила и внезапно всичките формули и теории губят смисъл, а мозъците ни отчайващо се борят да приемат действителността.

Представяме ви серия от взривяващи съзнанието изображения, които ще ви накарат да се усъмните в реалността.

 Напоследък Майкъл Граб стана известен с тези смайващи снимки на камъни във формации, които като че ли опровергават гравитацията:

 

Въпреки че тази висяща плевня съществува от доста време, със сигурност ще ви се стори рисковано да застанете в неукрепения и край или под нея:

Това не е типичен ден в местния супермаркет. Това е денят, който окончателно ще ви убеди, че съществува физична грешка във вселената:

  Почти може да чуете пукота, докато се опитвате да си представите как тази сграда балансира на ръба на хълма. Вероятно дизайнерите и строителите трудно устояват на импулса си да пъхнат някаква опора под нея:

Вероятно сте виждали доста от тези изображения в интернет, за да знаете, че са автентични. Това обаче не им пречи да разтапят мозъка ни:

  Ето едно подобно изображение, но с добавени бира и чаши:

Апартаменти, които изглеждат като купчина кутии.

Може и да не нарушава физичните закони, но със сигурност ще ви докара главоболие гледайки я. Това е точно снимката, която би провокирала въпроса: И отвътре ли всичко е с главата надолу, дори лампите ?

  Няма начин тези чаши да бъдат разделени, без да създадете хаос в кухнята:

  Никой да не диша :

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини