Слави Трифонов обяви, че може да влезе в парламента със сила, като избраник или за да разгледа

Водещият Слави Трифонов обяви днес, че може да влезе в парламента и насилствено, както се случи в Македония, предаде Би Ти Ви, като се позова на неговите думи. "Човек може да влезе (в парламента - б.а.) като избраник, насилствено и доброволно, да го разгледа – мога и по трите", казал шоуменът.

Както се закани в четвъртък, и днес той продължи седящия си протест пред Народното събрание. Трифонов настоява депутатите да предприемат конкретни действия за превръщането в закон на резултата от референдума за промяна на изборните права.

В него 2.5 млн. души се обявиха за задължителен мажоритарен избор на народни представители и намаляване на субсидията на партиите. Днес до Трифонов беше вечният кандидат-президент Йоло Донев, подкрепяха го и група граждани.

Водещият обяви, че няма да се съобразява с работното време на депутатите и ще продължи протеста си и в следващите дни. Според него постоянството е важно.

В отговор на въпрос Слави Трифонов каза,че Георги Гергов е бизнесмен, когото познава от много години, като той и неговото семейство са му приятели. Той уточни, че работата му в "Шоуто на Слави" го среща с всякакви хора и той не дължи отчет за тях.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини