На 3 и 4 ноември извънземните кацат в Хасково

Форумът, посветен на НЛО, ще се проведе на 3 и 4 ноември в Хасково, в Парк хотел "Европа". В продължение на два дни 11 лектори от Италия, САЩ, Ирландия, Великобритания, Норвегия и Русия ще говорят за комуникацията с извънземни, за търсенето на живот отвъд пределите на Земята, за срещите с извънземни и други крайно интересни теми.

Ето лекторите и темите:

- Лъчезар Филипов ще направи опит за нова класификация на извънземните

- Имън Ансбро ще ни разкаже за комуникациите с тях

- Ърлинг Странд ще ни запознае с мистерията като средство за обучение на студенти

- Гари Хеселин ще разкрие истината за известния инцидент в гората Рендълшъм

- Роберто Пиноти за изследванията върху НЛО в Европа

- Кейт Торвалдсен ще ни разкаже за своето отвличане и чуждоземните си импланти

- Леонид Ксанфомалити ще обърне внимание на търсенето на живот отвъд пределите на Земята и нетолерантноста в научните среди

- Робърт Салас – за връзката между ядрените оръжия и явлението НЛО

- Владимиро Биболоти ще ни представи файлове от Пентагона

- Катерине Ансбро ще говори за съчетаване на уникално личната с общата социална действителност

- Пауло Гуизарди ще проектира мисловни карти за изследване на феномена UFO / UAP ( НЛО/Неидентифицирани Въздушни Явления).

Случайни лектори и случайни хора няма да има. Ако твърдо вярвате в извънземни или поне допускате, че съществуват, то имате възможност да присъствате на едно от най-задълбочените и професионални събития по темата в световен мащаб.

Ако пък не вярвате или дори сте противник – пак сте добре дошли, за да разберете дали представените доказателства (да, ще има такива) ще ви променят мнението.

Можете да се регистрирате на сайта на конференцията на ufoconference-bg.com

Стандартната такса за посетители на конференцията при предварителна регистрация на сайта на събитието е 30 лв. Организаторите са предвидили отстъпки за учащи и пенсионери. Таксите за тях са съответно 15 лв. и 10 лв. Имате вариант да присъствате в залата и без предварителна регистрация, което ще утежни съответната такса с 5 лв.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини