Мъже пишат трогателни послания до бившата по празниците

Всичко започва отнякъде, а тази вълна в социалната мрежа се надигна, когато потребител на Twitter публикува трогателно съобщение до бившата си приятелка, с което я поздравява за Деня на благодарността. Другите потребители се впечатлиха от туита и така се родиха още сърцераздирателни поздрави до бившите.

"Честит Ден на благодарността. Благодаря ти, че винаги беше с мен, дори когато не съм давал причина за това. Не е нужно да отговаряш, просто искам да знаеш това", пише HPJArt. Туитът получи почти 143 хиляди харесвания и повече от 37 хиляди ретуита.

Потребител BlvkKing влиза в тази празнична надпревара с неговия текст: "Честит Ден на благодарността, надявам се, че си добре. Просто исках да кажа, че съм ти благодарен за всичко. Ти си красива, дори да не съм го забелязвал. Липсва да сме заедно, но виждам, че си щастлива с новото си гадже. Ако имате нужда от приятел, знайте, че винаги съм тук. Не е необходимо да отговаряш, просто бъди щастлива", написа той. В коментарите един от потребителите отбеляза, че наистина е по-добре да изпращате такива текстове по празниците. Изглежда не особено добре, но пък в останалото време си е направо много зле.

И пак дойдоха празници.

Публикациите от 28 ноември с послание за бившата се подновиха около месец по-късно, на Коледа, съобщава The Daily Dot. Потребителите измислиха нови версии, в които се появяват деца и роднини. Тези послания са съпроводени със снимката на рапъра Future, гледащ смартфона си.

Посланията пародират писанията на мъжете, които се опитват да убедят бившите си да се върнат с трогателно послание, вярвайки, че празниците са най-добрият момент за това. "Знам, че съм последният, с когото би искала да си говориш, но все пак искам да съм първият, който ти казва - Честита Коледа“, пише Dee_Ar_Jay. Туитът се радва на добра популярност - над 21 хиляди говорят за него.

Появява се и женска версия - послание до бившия. На него "лице" е приятелката на рапъра - моделът Лори Харви, която също гледа смартфона си. "Сънувах луд сън с теб и затова реших да ти пиша. Знам, че не се разделихме много мирно, но се надявам да си добре. Поздрави майка си от мен за Коледа. Весели празници “, пише JE55ICAFANT.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини