Зрелището продължава: Transformers се завръща с два нови филма

Paramount желае да върне поредицата Transformers към живот по амбициозен начин, подготвяйки цели два нови филма едновременно. Единият ще бъде по сценарий на Джеймс Вандербилт, а другият - на Джоби Харолд. Най-новият филм от поредицата всъщност не беше Transformers, а спинофът Bumblebee от 2018 г., който разказва историята на едноименния аутобот и бе заснет с по-малък бюджет. Различният подход обаче се оказа успешен и филмът спечели 465 милиона долара, с което отвори вратите пред вселената на Transformers за нови проекти.
Подробностите за сценариите са минимални, но запознати източници твърдят, че те са базирани на няколко сюжетни линии от вселената.

Двата филма засега нямат режисьори.

Transformers е една от най-силните марки за Paramount и откакто поредицата стартира през 2007 г., тя е генерирала приходи в размер на над 4 милиарда долара. След излизането на петия филм Transformers: The Last Knight през 2017 г. режисьорът Майкъл Бей обяви, че спира с поредицата, за да се занимава с оригинални проекти, и това накара студиото да замисли рестарт на серията, което стана с Bumblebee.

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини