София тех парк и SMEs Webinars организират уебинар на тема "След утрешния ден"

София тех парк и SMEs Webinars организират уебинар на тема "След утрешния ден" с участието на Момчил Василев, изпълнителен директор на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor за България на 10 април, съобщиха от София тех парк на интернет страницата си.

Сред дискутираните въпроси ще са: Как ще изглежда ситуацията след края на глобалната криза с разпространението на Covid-19? Какви са предизвикателствата и перспективите пред малките и средни предприятия, пред стартиращия бизнес? Как компаниите биха могли да се справят с кризата и да извлекат полза от нея? Какви мерки трябва да предприеме държавата, за да подпомогне малките и средни предприятия и ще има ли финансови лостове за това? Как ще реагират националните и международни фондове за рискови и дялови капитали? Кризата с коронавируса - краят на едно начало, начало на един край или ново начало?

В рамките на един час Момчил Василев ще представи неговата гледна точка как компаниите да се опитат да вземат оптимално по-добри решения за своя бизнес, както и как да адаптират бизнес моделите си в условията на криза. Те ще имат възможност и да зададат своите въпроси към Василев, както и към изпълнителния директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия /ИАНМСП/ Бойко Таков, изпълнителния директор на София тех парк Тодор Младенов и към зам.-председателя на УС на научно-технологичния парк Натанаил Стефанов, който е и част от BESCO.

Инициативата на София Тех Парк, Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия и Endeavor България цели да предостави актуална информация на компаниите и да им даде възможност да получат отговори на техните въпроси.

Това е първият уебинар, в който София тех парк е инициатор и съорганизатор. Той е в рамките на инициативата на научно-технологичния парк "Дерзай", която е насочена към активните млади хора, новатори, предприемачи, учени, студенти, ученици. "Дерзай" ще продължи да представя и през следващите седмици различни гледни точки и мнения по отношение на предизвикателствата, породени от кризата, която завладя света през последните месеци, както и ще се опита да посочи примери за добри практики, да предостави съвети от експерти.

SMEs Webinars са серия онлайн семинари, организирани от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, целящи да запознаят българския бизнес с дигиталните инструменти за промоция, маркетинг, управление и анализ, както и да развият презентационните и стратегическите умения на служителите на всички нива в компаниите.

Всички събития от серията SMEs Webinars са безплатни.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини