Гримьорка се превръща в точно копие на Борис Джонсън (видео)

Гримьорката Алана Пинятело стана в хит в интернет, след като показа във видео, как поетапно се преобразява в точно копие на британския премиер Борис Джонсън, пише в. "Дейли мейл".

На майката на две деца й бяха нужни три часа по време на самоизолация, за да пресъздаде върху себе си чертите на лицето на ексцентричния политик и да направи негова пародия. Тя много допадна на потребителите. Отначало те не можеха да повярват, че нейният образ не е действителна снимка на Джонсън.

Алана Пинятело изнася лекции по гримиране на студентите в "Еършър колидж". Поредицата си от превъплъщенията в най-различни персонажи тя стартира, за да забавлява своите студенти по време на дистанционното обучение. Но нейните работи започнаха все по-масово да се разпространяват в мрежата.

Алана непрекъснато получава нови идеи за дублиране. Предишни нейни успешни превъплъщения включват образите на премиера на Шотландия Никола Стърджън, на кралица Елизабет Втора и на певеца Луис Капалди. Последният оцени копието си и го репостна в Туитър.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини