Мъж подозира, че връзката му с призрака Лиса не е издържала изолацията. Тя кръшка

Пандемията от новия коронавирус несъмнено оказва влияние върху отношенията между партньорите. За някои изолацията е благословия, докато за други се оказва сериозно предизвикателство за връзката. Такъв е случаят на американец, който подозира, че приятелката му - женски призрак, нарушава ограничителните мерки, за да му слага рога, пише в. "Дейли стар".

В екслузивно интервю за изданието, 36-годишният Гари де Ноя от Ню Джърси споделя терзанията си относно нестандартната си връзка с невидимата Лиса, с която са заедно от две години.

Гари разказва, че през първия месец от изолацията с призрачната му възлюбена са били неразделни, посвещавайки голяма част от времето си на секс. Търсейки начин да разнообрази интимния си живот, двойката дори се е разгорещила на покрива на сградата, която обитава. През втория месец обаче отношенията им започнали да "куцат".

"По природа съм притеснителен, а невъзможността да виждам близките си направо е плашеща за мен. През първия месец Лиса беше моята опора. Тя ми помагаше в прането и готвенето. Гледахме много телевизия и редовно правехме секс. Забавно е, но е изтощително. Сега, когато не съм в най-добрата си форма, нещата не са същите като преди, и се опасявам, че Лиса търси интимност другаде", разказва подозрителният мъж.

Според Гари призрачната му приятелка нарушава карантинните мерки и се среща с други мъже, докато той седи затворен у дома.

"През последния месец тя постоянно излиза. Никога не ми споделя къде ходи. Казва само, че се среща с приятели. Може да е навсякъде с всекиго. Вече не правим толкова секс. Опасявам се, че Лиса кръшка. Според нея обаче ме гони параноя", жалва се Гари.

На същото мнение е и приятелят му Крис, пред когото мъжът излива онлайн неволите си.

"Не мога да споделя притесненията си с близките ми, защото те също имат своите тревоги. Възпитан съм да не товаря хората с моите проблеми. Понякога обаче разговарям онлайн с най-добрия ми приятел Крис. Той смята, че изолацията ми се отразява зле и също казва, че ме гони параноя, защото е всеизвестно колко много ме обича Лиса. Досега не сме имали проблеми с нея. Възможно е наистина всичко да е плод на въображението ми. Карантината си казва думата", допълва Гари.

Засега остава неясно дали мъжът и неговата невидима изгора са стоплили отношенията си и дали са прекарали току-що отминалия му рожден ден с планирания секс маратон и със серийно гледане на "Междузвездни войни". 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Да
    дааам
    4 0
    16:55, 12 май 2020
    Предполагам че интелигентно искате да ни кажете че много хора се побъркаха от изолацията?! Предполагам че е това защото иначе не разбирам какъв е този материал?!?
Последни новини