Домашна лаборатория за отглеждане на канабис е открита в Асеновград

Изображение 1 от 3

    Пловдивски криминалисти откриха домашна лаборатория за отглеждане на канабис в Асеновград,

    Марихуана, кокаин, електронна везна и празни пликчета, подготвени за опаковане на дози, са иззети от два апартамента, обитавани от 42-годишен мъж.

    В хода на полицейска акция срещу наркоразпространението служители на отдел „Криминална полиция“ на ОД на МВР Пловдив задържаха асеновградчанина. 

    Той е обитавал два апартамента в жилищна кооперация в Асеновград, от където са иззети марихуана с тегло близо 300 гр, растения канабис в напреднал стадий на растеж, близо 10 грама кокаин и електронна везна, по чиято повърхност също са открити следи от марихуана и кокаин.

    В банята на едното от жилищата криминалистите открили обособена лаборатория за отглеждане на марихуана, а в спалното помещение на същото жилище били открити 11 стръка канабис, оставени да съхнат.

    В другия апартамент на задържания са открити кокаина, електронната везна и празни полиетиленови пликчета, подготвени за опаковане на дози.

    Мъжът, който е криминално проявен и в момента е в условна присъда, първоначално е задържан в ареста за срок до 24 часа, а в последствие с прокурорско постановление за 72 часа. Разследващите продължават работа по случая по указания, дадени от компетентната прокуратура.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини