С надежда в по-доброто бъдеще от хълм Младежки „Републиканци за България“ закриха кампанията си в Хасково

Изображение 1 от 2

    След месец време и много срещи с хората от големите и малките населени места в региона на Хасково, днес местните кандидати за депутати от „Републиканци за България“ закриха предизборната си кампания. Направиха го с красива и инициатива на емблематично място за Хасково-хълм „Младежки“. И неслучайно,  „Републиканци за България“ в 29-ти МИР са представени с „най-младата“ листа.

    Пред най-високия монумент в света на Богородица с младенеца кандидатите за новия парламент от Хасково пуснаха в небето 21 гълъби. Под №21 е бюлетината, с която те участват на вота на 4-ти април.

    „Гълъбите символизират свободата. Те са символ и на надеждата, която на всички българи ни е много необходима. Надяваме се да успеем в нашите инициативи, представени в предизборната ни платформа и за които ще работим и в бъдеще.

    Избрахме това прекрасно място в Хасково, за да обявим оттук за пореден път, че вярваме в това, че всеки българин е свободен да направи своя избор за по-добър живот. Желаем на всички да са успешни здрави, и да гласуват разумно!“, каза на финала на предизборната кампания един от най-младите кандидати в листата на „Републиканци за България“ в Хасково -Десислав Николов.

    Той и колегите му са доволни, че са водили позитивна предизборна кампания, в която главната им цел е била да споделят с хората визията си за промяна към по-добро и механизмите, чрез които смятат, че това трябва да се случи. В същото време обаче, заради здравната пандемия, определят изминалата кампания и като нелека, сподели кандидатът за народен представител Славейко Иванов.

    „Кампанията беше меко казано странна заради Ковид, който върлува. Направихме много срещи с много хора, и навсякъде виждахме страхът от това да отидат до урните да гласуват, заради здравната криза. Но пък видяхме и воля у хората да променят своето бъдеще.

    За да се случи тази промяна,  трябва да гласуват с бюлетината с № 21!“.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!
     

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини