Документалният сериал на Джей Джей Ейбрамс "НЛО" (трейлър)

Документалният сериал "НЛО" в четири части излиза на 8 август.

Джей Джей Ейбрамс, режисьорът на  "Възходът на Скайуокър",  този път се занимава с документирани наблюдения на НЛО. Ейбрамс е изпълнителен продуцент заедно с режисьорите Марк Монро (Икар) и Пол Кроудър (Riding Giants) на сериала, който изследва тревожните теории по темата. Поредицата разглежда защо средните граждани, преследващи истината, са осмивани, докато мощни политици и изпълнителни директори са свободни да разследват при затворени врати.

Документите се появяват след скорошни съобщения в Ню Йорк Таймс от Пентагона, които започват да приемат по-сериозно съществуването на НЛО. Няколко военноморски пилоти съобщиха, че са видели неидентифицирани обекти в небето и правителството на САЩ е разгледало докладите. Въпреки че Министерството на отбраната на САЩ твърди, че не е намерило доказателства, че обектите, които военният персонал е видял, са извънземни космически кораби, те все още не могат да ги обяснят. Некласифицираният доклад бе предоставен на Конгреса на 25 юни.

Документалната поредица разглежда какво тайно влияние може да имат американското правителство, доходоносните частни компании и военните, за да защитят истината за извънземните явления, за да допринесат за своите собствени програми. Той  съдържа и шокиращи свидетелства от очевидци от цялата страна, като разглежда историята на феномена чрез допирните му точки с култура и политика .

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини