Стоичков на вафла

В интерес на истината продуктът се казва Stoich Goal, както е видно от снимката. Освен че е надписано на английски, изделието носи лика на нациналния ни футболен (анти) герой, в подходящия за случая екип с трикольора, видно от същата снимка.

В очакване на чудната вафла Стоичков махлата тръпне от сутринта, когато в кварталното магазинче се чу, че ще я докарат. Кога друг път ще хапнем един Стоичков с много фъстъци. За 40 стотинки, както се разбра, когато вафлата се появи около обяд. Бе дегустирана, видно от другата снимка.

На това място логично се питаме: Ами ако производител на тоалетна хартия прояви подобна предприемчивост, чий ли лик ще видим там? Всъщност май по-логично е да се питаме как така още никой производител на тоалетна хартия не е проявил подобна предприемчивост.

Безспорно татковината е преживявала и по-тежки случаи. Преди време Данон си рекламираха йогурта като постижение на прабългарските ханове. После си имахме водка Мери Джейн (марихуана) и рекламата и в национален ефир трябваше да навежда на мисълта, че консумацията и води до напушване. Впоследствие нещата станаха много по-благоприлични и се сведоха до билбордове с предлагащи прелести каки, с една друга водка. Ама и това е вече минало. Сега кротко ни убеждават какво удоволствие било чистенето и как перем с вълшебната пръчица. И си имаме вафла Стоичков.

Във видеото, заслугата за което е на незнайни хора, на YouTube и на самия Стоичков, получаваме урок по английски, според заглавието. Не става дума за вафлата.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини