Тийнейджърка продава девствеността си на търг

Унгарският канал Tabu TV, който продава на търг девствеността на 17-годишна унгарка, може да бъде обвинен в сутеньорство.

Девствеността на тийнейджърката бе обявена на търг по Tabu TV от средата на август. Преди това за нея се наддаваше по eBay, но самата „собственичка” спря търга, след като британец и направи предложение за брак.

Девицата, която се представя като Miss Spring, няма за цел да си намери мъж, а да получи пари от продажбата. Семейството и има дългове за жилището им.

След eBay, Tabu TV дал поле за действие на тийнейджърката. Днес търгът затваря, а наддаването за девствеността достигна 19 млн.форинта (около 70 хил. евро). Ако беше приела предложението на британеца Miss Spring щеше да получи 100 хил. паунда.

След всичко това срещу Tabu TV могат да бъдат повдигнати обвинения в сутеньорство. Водещият на шоуто, по което се наддавало за девствеността на Miss Spring -  Мате Мока не смята, че е нарушил закона. "Да, зная, че предлагането на сексуални услуги от страна на самата нея е нарушение на закона, но то се наказва леко – тя може да получи глоба 100 хил. форинта".

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини