Люба Кулезич се извини на БТК и на Николай Бареков

Тв водещата Люба Кулзезич публично поднесе извиненията си на БТК и на лидера на партията „България без цензура“ - Николай Бареков.

"Налага се да се извиня на Бареков за твърдението си от миналата седмица, че една телекомуникационна компания му е платила конгреса в НДК. За съжаление, източниците ми ме подведоха", заяви тя.

В предишното издание на предаването си Кулезич обяви, че БТК е платила конгреса на "България без цензура". Още по време на предаването Бареков й предостави документи, с които доказа, че твърдението й не отговаря на истината.

БТК също излезе с официално опровержение и заяви в отворено писмо до медиите, че очаква публично извинение от журналистката, което не изключва и търсенето на правна компенсация.

"В предишно предаване се бях усъмнила, че лицето Петров е замесен във внос на подслушвателна техника. Аз изтърпях предупрежденията на Петров да не се занимавам с него. Той ми каза, че пише учебник и, че няма време да води дела срещу мен. Това е чудесно. Дано само телефонните му обаждания не са опит за сплашване", допълни Кулезич.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини