Лина Хийди от "Игра на тронове" очаква второ дете

Звездата от приключенската фантастика на HBO "Игра на тронове" Лина Хийди очаква второ дете, съобщава The Hollywood Reporter.

Щастлива съм да потвърдя, каза актрисата в официално изявление и изрази надежда, че този път любопитните фотографи ще уважат личното й пространство и ще успее да се наслади на бременността си. Името на бащата още остава в тайна.

През 2010 г. Лина ражда първия си син oт музиканта Питър Лоугран, с когото актрисата се развежда през 2013 г. Миналата година бяха разпространени слухове, че снимачната площадка на "Игра на тронове" я е събрала с колегата й Педро Паскал, който изигра принц Оберин Мартел.

Феновете на британската актриса следят развитието на героинята й Церсей Ланистър, която играе важна роля в сериала "Игра на тронове"  по книгите на Джордж Мартин "Песен за огън и лед". За нея Хийди е номинирана за най-добра актриса в телевизионен сериал на наградите "Еми" и "Сатурн".

Филмографията на 41-годишната актрисата включва участието й във филма на Джак Снайдер "300", който пресъздава историческата битка между Спарта и Персия при Термопилите. Там тя играе Горго, съпругата на цар Леонид. Участва още в "Терминатор: Хрониките на Сара Конър" и "Братя Грим".

Източник: http://www.dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини