Запалиха кула на руски мобилен оператор заради 5G, коронавирус и чипиране на хората

Kула на руския мобилен оператор МТС, осигуряваща мобилна връзка за населеното място Ногир в Северна Осетия бе изгорена, понеже на нея според местни слухове, предстояло да се поставят 5G антени.

„Хората вече започнаха да извършват престъпления. Наскоро бе запалена телефонната кула на оператора МТС и населеното място остана без каквато и да било връзка с външния свят. Всеки ден получавам сигнали и молби връзката да бъде възстановена“ – каза ръководителят на региона Вячеслав Битаров.

Битаров съобщи пред медиите, че в Русия причината за изгаряне на кулите е по-различна в сравнение с другите държави.

Той се е срещнал с участниците на незаконен протест, които са напълно сигурни, че никакъв нов коронавирус няма, а тази дезинформация е измислена, за да може без проблеми да започне разпространението на 5G мрежите с цел затъпяване и чипиране на хората.

„Тези хора незнайно защо твърдят, че няма никаква болест COVID-19 и никакъв коронавирус. Според тях всичко това е организирано от някакви световни сили, които искат да натикат хората в нещо като резервати, след това да започнат да ги облъчват с помощта на 5G антени до степен, че да започнат да губят съзнание, а след това да ги чипират. И не са малко тези хора“ – отбеляза ръководителят на този регион.

Странното на целия този случай е, че в отдалеченото населено място Ногир със сигурност в близките десетилетия няма да има 5G базови станции на МТС.

По всяка вероятност тази конспирация е проникнала в Русия от другите държави. Знаем, че хора с подобни мисли подпалиха няколко 5G станции във Великобритания и Нидерландия. Сега тази идея намери почва и в Русия.

Източник: kaldata

Коментари в сайта (3)

  • 1
    //
    ///
    8 -7
    16:11, 5 май 2020
    Колко слабоумни хора има на този свят.Като не искате 5Г то тогава не ползвайте и 4Г.
  • 2
    H.
    H.
    4 -6
    17:26, 5 май 2020
    Руснака е хахо.
  • 3
    Ан
    АНОНИМЕН
    2 0
    18:28, 8 май 2020
    Вие сте тъпи защото вярвате на корумпираните телевизии, които насаждат страх и психоза! Тези хора правят правилното и трябва да се продължи с унищожаването на 5g мрежите! Всичко кито твърдят е истина и ако тъпите заблудени овце продължат да се замаяват от телевизиите ще станат дигитални роби на световния елит който мисли само за него си, а не за обикновенните хора! Не случайно това чудовище бил гейтс е казвал много пъти на конференции,че хората повече от 500 000 000 не трябва да надвишават тази бройка!!! Смърт за световния елит и всички техни политически слуги!!!!
Последни новини