27 °C

Удостоиха с "Почетен гражданин" на Асеновград Йордан Кожухаров и д-р Иван Червенков (снимки)

  Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев удостои новите избраници със званието "Почетен гражданин".

  Това са управителят на асеновградската болница доктор Иван Червенков и общественикът и културен деец Йордан Кожухаров.

  Почетните граждани получиха подаръци и поздравления и от Общински съвет - Асеновград, връчени от заместник-председателя доктор Емил Караиванов.

  "Уважаеми доктор Червенков и господин Кожухаров, удостояването със званието "Почетен гражданин" е едно признание към Вас от нас. А и от всички жители на нашата община.

  С доктор Иван Червенков се познаваме от деца. След това започнахме като млади лекари в болницата и впоследствие всеки пое своя път.

  Доктор Червенков, това е признание към Вашата специалност и професионализъм, към организационното Ви умение да ръководите колегите си.

  Най-безкористната, най-искрената благодарност е тази, към медика, когато е помогнал на човек.

  Господин Кожухаров, Вас Ви познавам, още откакто бях ученик, а Вие - заместник-директор в гимназията. С искрени чувства изразявам възхищението си към Вас.

  Искам да Ви пожелая със същия ентусиазъм и професионализъм да се отнасяте към Вашите ангажименти и занапред.

  Продължавайте да бъдете пример за всички нас. Вие сте доказателството, че независимо от времето, човек, когато има желание, може да отдаде своите сили и интелект в полза на обществото", каза в обръщението си към новите почетни граждани кметът Грудев.

  Празничният ден продължи с концерт на Петя Буюклиева. Тя спечели овациите на стотици асеновградчани и гости на града в Градския парк със спектакъл, продължил повече от час.

  Пред асеновградска публика Буюклиева изпя познати и нови парчета. На финала на спектакъла си певицата припомни на местните превърналата се в химн на града песен "Мой, Асеновград".

  Кметът доктор Христо Грудев бе сред зрителите на концерта в Градския парк, след което поднесе красива аранжировка с цветя на Петя Буюклиева. Десетки фенове на певицата си направиха снимка с нея, а тя благодари за поканата лично на градоначалника.

  "Благодаря от сърце за прекрасните цветя! Сърцето ми остава в Асеновград! Хубав празник!", обърна се певицата към доктор Грудев.

  Събитията по повод празника на Асеновград продължиха с концерт на Вокална формация "Калина Малина".

  Източник: Asenovgrad.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 17.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Правите неща заслужаващи уважение и с тях печелите симпатиите на хората около вас. Не преследвайте користни цели, не бъдете високомерни към другите, нито пък използвайте познанствата си с цел облага. Само така ще запазите личното си достойнство, а и ще заслужите истински приятели.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Този ден за вас се характеризира с инициативност и добро настроение. С каквото и да се захванете, вършите всичко по най-добрия начин и то така че да удовлетворява изискванията и на най-взискателните хора около вас. Възможно е да ви се наложи да отложите нещо, планирано за днес, което ще ви създаде повече работа впоследствие.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Много от вас ще споделят времето си със семейството и приятелите, в стремежа си да направят деня по-приятен за всички ви. Изразявайки подкрепата си към тях, ще ви стигнат силите да се справите и със своите си задачи. С воля и труд ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват внимание и любов.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се поддавайте на натиска на околните. Това едва ли е толкова трудно, колкото изглежда. Вършете работата си безупречно и се съобразявайте с плановете си. Предвид темперамента ви за мнозина от вас това може да се окаже трудно, но днес си заслужава. Ще бъдете доволни от себе си и ще имате стимул да зарадвате вашите близки и приятели.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Следвайки програмата си, ще спазите сроковете и ще представите готов крайния резултат от усилията си. Дамите ще се радват на засилен интерес към тях, което ще бъде допълнителен стимул за работата им. С нечия помощ ще намерите по-пряк път за постигане на целите си и делата ви ще се ускорят.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ако дълго се колебаете как да постъпите по конкретен въпрос може и да изпуснете сроковете и така да затворите вратите пред себе си. Дайте си ясна сметка какво точно искате да постигнете и действайте, след като сте набелязали конкретните стъпки. Потиснете притесненията си, те са неоснователни.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Излъчвате ведрина и сърдечност, и това ви прави приятна компания. В деловите задачи няма да срещате затруднения и с лекота ще вървите напред. Вечерта ви ще бъде приятна. Някои ще предпочетат семейна обстановка сред близките хора. В личен план нещата ви се развиват с променлива скорост.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се поддавайте на емоциите си, най-вече на онези, подтикващи ви към конфликти. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на колегите си. За себе си оставете онези свои преживявания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или във връзка с отпуската, наложете си да не се притеснявате излишно.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Може би имате нужда да останете насаме със себе си и да обмислите на спокойствие ситуацията. Днес със сигурност ще ви се открие такава възможност, стига да не вземете твърде присърце дребните неприятности на ваш близък.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще използват деня за екскурзия до по-далечно място. Почивните дни са подходящи за подобно начинание. Промяната ще ви подейства обновяващо. В това ви занимание лесно ще намерите съмишленици и няма да сте сами. Приятели ще ви насочат и към други не по-малко интересни възможности.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Колкото по-бързо и добре отстраните пропуските и грешките си, толкова по-бързо ще се доближите до успеха. Като се има предвид прагматичното ви и целенасочено мислене, няма съмнение, че ще го направите. Събитията ще се развиват динамично, за това покажете устойчивост на характера си и не робувайте на емоциите си.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Натовареността ви създава повече стрес и напрежение, но за отплата ще се радвате на придобивки. И занапред ще продължавате да работите, получавайки това, което желаете. Отделете от времето си на хората и нещата, без които не можете. Очаквани събития ще ви направят активни и в друга сфера.
  17 юни 2021
  Последни новини