Баба пази 2 години извънземно в хладилнка си

Пенсионерка от Петропавловск две години е пазила в хладилника си тяло на извънземно. Задграничните уфолози изучават снимката, която възрастната жена им е предоставила, и се мъчат да разберат доколко тя е автентична, съобщава Daily Mail.

Според разказа на жената, през есента на 2009 година на вилата й се е разбил извънземен космически кораб. Марфа Егоровна намерила в двора си изкривена купчина желязо, която излъчвала невероятна топлина. Близо до отломките лежало тяло на хуманоид, високо около 50 сантиметра, нещо средно между човек и риба, което не давало признаци на живот.

Незнайно защо, жената, заедно със съпруга си, решили да запазят тялото, като грижовно го обвили с целофан и го замразили в хладилника си. Остатъците от летателния апарат изчезнали още на следващия ден.

Историята продължила две години по-късно. При възрастната жена пристигнали непознати хора, които се представили за сътрудници на Карелската академия на науките и взели тялото на извънземното.

Разбирайки, че е загубила вещественото доказателство за среща с хора от друга планета, Марфа решила да разкаже за случилото се на журналистите. За да не бъзе голословна, тя предоставила и снимките, които е направила. Сега те се изучават от уфолози.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Още новини

Последни новини